Webinar |Utvikle strategisk smidighet for turbulente tider

Bli med oss ​​19. juli 2022 for dette spesielle webinaret med CEIBS-professor Jeffrey Sampler om å utvikle strategisk smidighet for turbulente tider.

Om webinaret

Den pågående COVID-19-pandemien har forårsaket enestående økonomisk omveltning og usikkerhet rundt om i verden, og har kastet bedrifter ut i krise og en kamp for å overleve.

Under dette webinaret vil Prof. Sampler introdusere nøkkelprinsipper for strategi som vil hjelpe bedrifter å forberede seg bedre på turbulente tider.Han vil utfordre konvensjonell strategisk tenkning og avsløre hvorfor de typiske strategiverktøyene ikke lenger er relevante for våre behov, og hvorfor 'business as usual'-modellen ikke fungerer lenger.Han argumenterer for at strategisk endring er like viktig som strategisk formulering, og det er ikke et svakhetstegn.Prof. Sampler vil bruke case-studier for å illustrere prinsipper for vellykket strategisk planlegging for å forberede deg på post-COVID-19-epoken.I dette webinaret lærer du hvordan bedrifter kan planlegge for en uforutsigbar fremtid.

图片
Jeffrey L. Sampler

Professor i ledelsespraksis i strategi, CEIBS

Om foredragsholderen

Jeffrey L. Sampler er professor i ledelsespraksis i strategi ved CEIBS.Tidligere var han fakultetsmedlem ved London Business School og University of Oxford i over 20 år.I tillegg har han vært samarbeidspartner med MITs Center for Information Systems Research (CISR) i over to tiår.

Prof. Samplers forskning strekker seg over skjæringspunktet mellom strategi og teknologi.Han forsker for tiden på digitale teknologier som en drivkraft i transformasjonen av mange bransjer.Han er også interessert i å utforske naturen til strategisk planlegging i svært turbulente og raskt voksende markeder – hans ferske bok, Bringing Strategy Back, gir bedrifter innsikt for planlegging i slike miljøer.


Innleggstid: 22. juli 2022